Cieľom projektu je výchova k zlepšeniu životného prostredia, klímy, kvality ovzdušia a vody. Podpora a rozvoj spolupráce európskych škôl z Turecka a Slovenska v eTwinningu.

The project aims to improve the education environment, climate, air and water quality. Support and development of cooperation of European schools in Turkey and Slovakia in eTwinning.

streda 1. júna 2011

International Children's Day - Medzinárodný deň detí

All the best to date medinárodnému children. Greetings to you Slovak children.
Všetko najlepšie k medinárodnému dňu detí.
Pozdravujú Vás slovenské deti.

nedeľa 27. marca 2011

22. March - World Water Day

22. March - World Water Day
World Water Day was declared in 1992 the UN General Assembly in Rio de Janeiro (Brazil). On this basis, all UN member countries invited to this day addressing activities that are directed towards promoting awareness about the importance of water not only for human beings and ecosystems, but also for social and economic advancement of the country. This day serves to remind you of how water is important to us and to realize that we protect nature and preserve for future generations.

22. marec - Svetový deň vody
Svetový deň vody bol vyhlásený v roku 1992 na Valnom zhromaždení OSN v Riu de Janeiro (Brazília). Na základe toho boli všetky členské krajiny OSN vyzvané, aby sa v tento deň venovali aktivitám, ktoré majú smerovať k podpore informovanosti verejnosti o význame vody nielen pre ľudské bytosti a ekosystémy, ale rovnako aj pre sociálnu a ekonomickú vyspelosť krajiny. Tento deň slúži na pripomenutie toho, ako je voda pre nás dôležitá a na uvedomenie si , že prírodu máme chrániť a uchovávať aj pre ďalšie generácie.

streda 23. marca 2011

Milí kamaráti,
radi by sme boli, keby ste aj vy urobili nejaké návrhy loga projektu a spoločne by sme vybrali ten najlepší. Tešíme sa na spoluprácu.

Dear friends,
we will be glad if you submit some logo proposals. Then we will choose the best one together.
We are pleased to cooperate with you.